Stanley/Stella is een toonaangevend bedrijf op de imprint markt dat kwalitatieve en modieuze kleding produceert op duurzame wijze. Duurzaam ondernemen is dan ook een kernwaarde die Stanley/Stella op alle vlakken toepast. Van de keuze van de vezels, de productie, de distributie en de verpakking tot in uw garderobe. Ze maken kleding om van te houden, ontworpen een optimale pasvorm en laten hun producten vervaardigen door vakmensen die eerlijk worden beloond. 

Stanley/Stella is ontstaan uit de overtuiging dat de textielindustrie op een meer verantwoordelijke manier moet handelen. Met verandering als enige optie. Met hun streven naar duurzame ontwikkeling in de hele toeleveringsketen en hun lidmaatschap van de Fair Wear Foundation (eerlijke handel), alsook certificatie door diverse keurmerken, tonen ze hun maatschappelijke verantwoordelijkheid duidelijk aan.

In hun eigen woorden: "Elk proces van de productieketen, van de inkoop van de vezels tot het afgewerkte product, moet op een duurzame manier gebeuren, elke leverancier moet aan onze criteria voor duurzaamheid voldoen. Voor ons is duurzaamheid veel meer dan organische vezels gebruiken, het is onderdeel van ons DNA."