We zijn erg goed in het maken van T-shirts. Wij zijn gevestigd in Los Angeles en zijn een van de grootste kledingfabrikanten in de VS. Sinds 1992 hebben we het onze missie gemaakt om anders te zijn.

Premiumkwaliteit | Geen Sweatshop | Eco-vriendelijk

Ons bedrijf is opgericht in 1992 en is gebaseerd op de filosofie dat vrouwen luxueuze, flatterende en getailleerde kleding verdienen die gemaakt is om hun beste eigenschappen te accentueren. Achttien jaar later leven wij nog steeds ons motto. Sexy kleding voor sterke vrouwen. Inmiddels aangevuld met onze stoere Mannelijn Canvas.

Met meer dan 120 stijlen en 71 kleuren, blijft Bella innovatieve stijlen ontwerpen die zijn gemaakt om het lichaam van een vrouw op de juiste plaatsen te accentueren.

Zowel ontwerp als productie gebeurt grotendeels op ons centrale kantoor in Los Angeles, op zonne-energie.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in de productie van dames-, heren- en jeugdkleding voor de meest vooraanstaande retailers ter wereld en deze expertise was het platform voor de Bella-lijn. Bij het produceren voor deze topwinkelbedrijven moesten we voldoen aan de hoogste en strengste kwaliteitsnormen. Bij het creëren van Bella hebben we deze strikte richtlijnen op onze productlijn toegepast. We wilden alleen de zachtste garens, de hoogste normen voor naaibouw, de langste draagbaarheid en vooral de beste pasvorm.

Deze toewijding aan kwaliteit, consistentie en het streven om de beste te zijn heeft ertoe geleid dat we de # 1 leverancier van dameskleding in onze branche zijn geworden.